Menü
Kontakt Kívánságlista Keresés
Queisser Pharma - A cég

Queisser Pharma - A cég

Felelősségvállalás

A Queisser Pharma szinonímája az egészséges életmódnak és a kiegyensúlyozott lélek iránti elkötelezettségnek. Munkánk teljes mértékben az egészséges életmód előmozdítása és annak fenntartása felé irányul.

Ennek megfelelően teljes mértékben elhatárolódunk az egészségre vagy a környezetre káros tényezőktől.

Minden termékünk - legyen szó akár gyógyszerekről, gyógyászati termékekről, étrend-kiegészítőkről, élelmiszerekről vagy kozmetikumokról - prémium minőségű termékek. Ez a filozófia hatja át minden egyes gondolatunkat és tettünket termékeink gyártása során.

Vásárlóink hűségesek termékeink iránt. Ez annak köszönhető, hogy termékeink a szükségleteikhez szabottak és szigorú minőségbiztosítási előírások szerint ellenőrzöttek. Vásárlóink elvárják Tőlünk a minőséget, és mi kötelességünknek tartjuk megfelelni ezen elvárásoknak nap mint nap.

Filozófiánk

Szívünk a hatodik érzékünk. Sokkal intenzívebben érzékeli életünk legfontosabb pillanatait, mint bármilyen más érzékszervünk.

Akiket a világ nyüzsgése túlzottan magával ragad, azok elveszítik rálátásukat a gyönyörű pillanatokra, amelyek nap mint nap várnak ránk. Ezeket a csodákat csak azok élhetik meg, akik a szívükkel szemlélik a világot. Itt az ideje, hogy a szívünkre hallgassunk. Itt az ideje, hogy kövessük azt, és azokra az apró pillanatokra fókuszáljunk, melyek felfedik az élet szépségeit.

Azoknak, akik szívükkel szeretnék szemlélni a világot, egészséges szív- és érrendszerrel kell rendelkezniük.
Mennyi időt foglalkozunk testünk higiéniájával minden egyes nap és mennyi időt töltünk azzal, hogy gondoskodjunk “belső” egészségünkről is? Testünk, szívünk és keringésünk egyaránt megérdemli a figyelmet.

Szívünk hihetetlenül szívós: naponta legalább 100 000-szer ver, így tartva fenn a vérkeringést. A keringő vér több, mint 1000 liter oxigén transzportját végzi kb. 100 000 kilométernyi vénás hálózatunkon keresztül testünk minden egyes szegletébe. Ebben a nehéz helyzetben kell testünket támogatnunk. A Doppelherz® pedig Önnek szeretne segíteni a támogatásban.

A Doppelherz® termékek – amelyek természetes összetevők, vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek alapján készülnek- hozzájárulnak a keringési rendszer egészségének megőrzéséhez.

Ezáltal Ön is átélheti a természet szívhez szóló csodáit, melyek nap mint elénk tárulnak.