Menü
Kontakt Kívánságlista Keresés
termék
Gyors keresés
 • összetevők
 • 13 további összetevők
 • Mutass kevesebbet
Filter
kiszerelési forma
összetevők
jellemzők
ásványi anyagok
Bőr, haj és köröm
Doppelherz system KOLLAGEN BEAUTY
Doppelherz system Doppelherz system KOLLAGEN BEAUTY
 • Az A-vitamin, a cink és a biotin hozzájárul a normál bőr fenntartásához
 • Réz a normál bőr pigmentációjához és a normális kötőszövetképződéshez
 • 100 mg Açai kivonattal
 • Könnyen használható ivó palackokban, finom licsi és dinnye ízekkel

Az igazi szépség belülről származik!

Erős, teljes haj, egészséges bőr és kemény körmök a vitalitás és a természetes szépség jellemzői. Ebben döntő jelentősége van a jó tápanyagellátásnak is, mivel a folyamatos megújulás és növekedés révén a bőr, a haj és a körmök sejtjei minden nap a legjobb ellátást igénylik.
Például a haj havonta egy centiméterrel nő.
Természetesen ehhez a munkához elegendő táplálák és tápanyag szükséges, amelyet az étrenden keresztül kell a szervezetbe juttatnunk. Egészséges táplálkozással támogathatjuk a belső szépséget.

A hialuronsav - az egészséges bőrnek nedvességre van szüksége


Az átlátszó, gélszerű hialuronsav bőrünk természetes összetevője. A test saját anyagát maga a bőr alatti szövet kötőszöveti sejtjei termelik. Kémiai szerkezete miatt a hialuronsav nagy mennyiségű vizet képes kötni a szervezetben.
Ennek lenyűgöző példája a szem: az üvegtest 98% -a csak 2% hialuronsavhoz kötött vízből áll!

A bőrsejtek közötti hialuronsav a bőrünk egyfajta töltőanyagaként szolgál. Ily módon nagy mennyiségű vizet lehet kötni - és a bőrünknek nedvességre van szükség az egészséges és rugalmas megjelenés érdekében.

Az életkor előre haladtával csökken a test hialuronsav tartalma ! Sajnos a testben a hialuronsav százalékos aránya csökken az évek előre haladtával. A szervezet termelése 25 éves kortól csökken. Ennek eredményeként bőrünk elveszítheti az életfontosságú nedvességet, ami az egészséges és rugalmas megjelenéshez szükséges.

A bőr feladatai:

 • Védelem mechanikai hatások ellen
 • Immunvédelem
 • Érzékelés tapintás segítségével
 • Hőérzékelés
 • Védelem az UV sugárzás ellen

Biotin - H-vitamin a bőr és a haj számára

A B7(más néven H) vitamin - Biotin - számos feladatot teljesít az emberi testben. Többek között fontos a zsírok, szénhidrátok és fehérjék normális anyagcseréjéhez. 
Azonban ismert, hogy a biotin fontos szerepet játszik az egészséges bőr és a haj fenntartásában is. 

A bőrre és a hajra gyakorolt ​​pozitív hatás miatt „H-vitamin” néven is ismert. A fehérje keratin előállításához a sejteknek biotinra van szükség. Ez azért fontos, mert a keratin a hajunk alapanyaga. A keratin a sejtstruktúrák kialakításához szükséges, ezért strukturális proteinnek is nevezik. A keratin egészséges megjelenést és szilárdságot biztosít a hajnak és a bőrnek, valamint segít haj védőrétegének kialakításában. A biotint joggal nevezik „szépség-vitaminnak”!

A biotint számos élelmiszerben megtaláljuk, de gyakran kis mennyiségben. Ezenkívül a vitamin nagyon érzékeny a hőre, és a sütés, vagy a főzés során gyorsan megsemmisül. A biotin-szállítók közé tartoznak például a belsőségek, mint a máj és a vese, valamint a tojássárgája, a hal, a szójatermékek vagy a diófélék.

A réz - színt ad hajának!

A réz említésekor a legtöbb embernek csillogó fém jut az eszébe. Valójában a réz az egyik olyan nyomelem, amelyet testünk sok anyagcsere-folyamathoz igényel. 
A melanin pigment képződéséhez többek között szükség van a hajsejtekre is. A melanin felelős a haj természetes színezéséért. A réz így hozzájárul a normál hajszín fenntartásához, és fontos feladatokat is ellát a normális kötőszövet fenntartásárban. 
Emiatt nagyon fomtos, hogy elegendő rezet vigyünk be szervezetünkbe. Például a diófélék, az avokádó, a teljes kiőrlésű gabona vagy a szárított gyümölcsök nagy mennyiségű rézet tartalmaznak.