Menü
Kontakt Kívánságlista Keresés

Doppelherz Augen Vital kapszula

Food supplement
Add a kívánság listához
gluténmentes gluténmentes
laktózmentes laktózmentes
Doppelherz Augen Vital kapszula
  • Kiválasztott tápanyagok a szemek egészségéért
  • A-vitamin és cink a normál látás fenntartásához - éjjel-nappal
  • Plusz 15 mg lutein és 800 μg zeaxantin
Online és helyben elérhető a gyógyszertárban.
gluténmentes gluténmentes
laktózmentes laktózmentes
Online és helyben elérhető a gyógyszertárban.
Add a kívánság listához

Az A vitamin hozzájárul a látóerő megtartásához

A szem az emberi szervezet egyik legcsodálatosabb szerve. Minden egyes nap kihívások elé állítjuk szemeinket: a számítógépes munkavégzés, a gyakori TV nézés, az éjszakai vezetés különösen megerőltetőek szemeink számára. A száraz levegő, a túl kevés alvás, az alkohol és a nikotin szintén előnytelenül befolyásolják szemeink állapotát. A szem egészsége, a látóerő és a látás megtartásában számos tényező játszik szerepet. Ezek közé tartozik többek között a tápanyagokkal való megfelelő ellátás is.
A Doppelherz kapszulái A, C és E vitamint tartalmaznak, valamint cink nyomelemet. A kapszulák emellett 15mg luteint és 800 mg zeaxantint is tartalmaznak. 
Mivel szervezetünk a vitaminokat és a nyomelemeket nem tudja saját maga előállítani, ezeket rendszeresen és megfelelő mennyiségben a tápanyagokon keresztül kell biztosítani. Egy kiegyensúlyozatlan táplálkozás esetén nem optimális az ellátás.​​​​​​​
Az A vitamin hozzájárul ahhoz, hogy éjjel-nappal megfelelő legyen a látóerő. A C és az E vitamin, valamint a cink támogatja a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét. 
A cink hozzájárul a megfelelő látóerő fenntartásához és támogatja az A vitamin anyagcserét. 
A lutein és a zeaxanthin növényi eredetű élelmiszerekben (mint pl. a zöld színű zöldségek) fordulnak elő.  Növényi karotonoidok, melyek a másodlagos növényi anyagokhoz tartoznak. 
 
A retina un. sárga foltja magas koncentrációban tartalmaz luteint és zeaxanthint. A sárgafolt a szemfenék közepén található, a látás élességért felel.

Alkalmazás & összetétel
Összetétel:
tartalmazott anyag per Kapszulák
A vitamin 400 µg RE
C vitamin 120 mg
E vitamin 36 mg α-TE
Lutein 15 mg
Zeaxanthin 800 µg
Cink 2,5 mg

Fogyasztási javaslat:

Naponta 1 kapszulát megfelelő mennyiségű folyadékkal, rágás nélkül lenyelni.

Figyelmeztetés:

Szobahőmérsékleten tárolandó, gyermekek (6 év alatt) és fiatalkorúak (12 év alatt) részére fogyasztása nem ajánlott.

Ingredients:

Szójaolaj (részben keményített), L-Ascorbinsav, zselatin (Marha), olívaolaj, nedvességvisszatartó adalék glicerin, DL-alpha-Tocopherol, lutein- és zeaxanthin tartalmú sűrítmény körömvirágból, Cinkgluconat, sárga méhviasz stabilizátor, szójalecithin emulgátor, nedvességvisszatartó adalék Sorbit, Retinylpalmitat, vasoxid és vashidroxid színezőanyag