Doppelherz – Egészséget az egész családnak

A motivációnk már 100 éve az, hogy biztosítsuk az egész család egészségét és jóllétét egy életen át.
Paar am Strand

Munkánk középpontjában mindig is a magas minőségű termékek fejlesztése állt, melyeket az egészség támogatására terveztek. Az egészség támogatása és megőrzése a mindenkori hajtőerőnk, ami az első gyógynövény alapú tonikunk, már több mint 100 éve megtörtént kifejlesztéséhez vezetett, és mint olyan még mindig mélyen gyökerezik az irányelveinkben a mai napig is. Tisztességgel bánunk egymással a munkanapok során, mert nálunk miden alkalmazott számít. Ennek a családközpontú megközelítésnek az alapján, melyet minden alkalmazottunk magáévá tesz, szenvedéllyel és mély felelősségtudattal munkálkodunk a Doppelherz termékek elkészítése során, melyek támogatják az egész család egészségét.

Fenntartható és felelősségteljes

Az erőforrások megőrzése mindig is kulcsfontosságú szerepet játszott a Doppelherz számára az elmúlt, már több mint 20 év során. A márkánk szociális szinten is felelősséget vállal, és eltökélt a globális felmelegedés és az ehhez társuló CO2 kibocsájtás csökkentésében. Szilárd meggyőződésünk, hogy a szén-dioxid kibocsájtás csökkentése és kompenzálása ugyanolyan fontos, mint a műanyagok felhasználásának az elkerülése a termékeink csomagolása folyamán. Sajnos nem lehetséges teljes mértékben elkerülni a CO2 kibocsájtást a gyártási folyamatok közben, a szigorú higiéniai követelményekből és a tartósságot befolyásoló okokból eredően. Ezzel kapcsolatban viszont teljes kárpótlást nyújtunk, azáltal, hogy fenntartható projekteket támogatunk és finanszírozunk a ClimatePartner klímaszakértőivel közreműködve, ami azt jelenti, hogy a Doppelherz termékek klímasemlegesek. A hosszútávú célkitűzésünk az maradt, hogy még több csomagolóanyagot spóroljunk meg és helyettük egyre nagyobb mértékben környezetbarát anyagokat használjunk.

Doppelherz, egy márka mindenki számára

A Doppelherz gyakorta elkíséri az embereket egy életen át. A termékek széles palettájának segítségével támogatjuk az ügyfeleinket egészen életük kezdetétől fogva, az élet különféle fázisain keresztül, és még az időskor beköszönte után is.

Magnézium 400
Doppelherz aktiv
Magnézium 400
+ B1 + B6 + B12 + Folsav

Az immunrendszer erősítésétől kezdve, az anyagcserefolyamatok és a fizikai teljesítőképesség támogatásán át, karöltve a belsőleges szépségápolással, az egészséges szemek megőrzésével folytatva, egészen a kardiovaszkuláris rendszer megerősítésig, a Doppelherz életkortól függetlenül hozzájárul az aktív és egészséges életvitelhez.

Választékunkban mindenki gyorsan és könnyedén megtalálhatja a számára megfelelő terméket. Minden Doppelherz termék könnyedén értelmezhető termékmeghatározással rendelkezik, azért hogy kuncsaftjaink első pillantásra felismerhessék a szükségleteiket kielégítő terméket. Ezenkívül a termékek alkalmazási területe és a bennük található összetevők is egyértelműen fel vannak tüntetve. A Doppelherz-nél mindenki megtalálhatja a számára tetszetős kiszerelést, a tablettáktól, kapszuláktól, mikropelletektől, poroktól, ivóampulláktól, szopogatós tablettáktól és cseppfolyós termékektől kezdve, egészen az orrspraykig és szemcseppekig.

Nagy figyelmet szentelünk az ügyfeleink szükségleteinek. A globális választékunkban csupán a magnéziumtermékekből 26 különböző fajta található meg, ami lehetővé teszi számunkra, hogy minden egyes vevőnk szükségletének megfelelő terméket kínálhassunk.

Szívélyes és barátságos kommunikáció

Kiemelkedő fontosságot tulajdonítunk az ügyfeleinkkel való kommunikációnak, ebből kifolyólag különféle megközelítési módokat és csatornákat kínálunk a velünk való kapcsolattartásra. Akár telefonon, levélben, e-mailen vagy a honlapunkon és a közösségi hálónkon keresztül,  készséggel állunk a vevőink rendelkezésére és személyesen megválaszoljuk a kérdéseiket és kommentjeiket a cégünk magyarországi irodájából, Miskolcról, egészen hétfőtől péntekig. Az egyénre összpontosítunk. Ügyfélszolgálatunk hozzáértően reagál vevőink kérdéseire, mindezt személyesen és a releváns ügyosztállyal közreműködve, továbbá megoldást talál és választ ad minden kérdésre. A Doppelherz használóinak belénk vetett nagyra becsült bizalmát értékes kincsként tartjuk számon.

A Doppelherz elérhető, bárhol is légy

A legmagasabb minőségű innovatív termékeket fejlesztjük és állítjuk elő, továbbá nagyon kedvező ár-érték aránnyal kínáljuk őket. Ezenkívül az is fontos a számunkra, hogy a Doppelherz termékek elérhetőek legyenek bárhol is vásároljon a kuncsaftunk a hétköznapokban. Emellett fontosnak tartjuk az elérhetőséget ott is, ahol a legfontosabb a szolgáltatás, például patikaláncolatokban, gyógyszertárakban vagy egészségügyi termékeket kínáló online kiskereskedők esetében is.

Egy nagy tradícióval bíró globális márka

A Doppelherz márkának nagy tradíciója van Németországban, mely számos generáción ível át. A márka történetének elmúlt 100 évében a termékek hatalmas számban kerültek fejlesztésre és gyártásra, a vevőink szükségletének megfelelően. Ez bőséges tapasztalatszerzést eredményezett számunkra, amit újra és újra igénybe is veszünk. Ezzel egy időben mindig szemmel tartjuk a legújabb fejlesztéseket. Az elmúlt évtizedekben termékeink skálája folyamatosan növekszik és a Doppelherz egy olyan márkává nőtte ki magát, mely társa az egész családnak. Ez nem csupán a hazánkban, Németországban, igaz, hanem világszerte több mint 60 ország vásárlója számíthat a magas minőségű termékeinkre.

A Doppelherz mindig is a minőséget jelentette

Termékeink magas minősége mögött alkalmazottjaink elhivatottsága és bőséges tapasztalata áll, akik biztosítják a magas színvonalú minőséget a termékek kezdeti fejlesztése és az alkotóelemek kiválasztása során. Minden egyes Doppelherz termék válogatott alkotóelemek magas minőségű kombinációját tartalmazza, melyeket jóváhagyott az Európai Gyógyszerügynökség és az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság. Mielőtt a termékeink a piacra kerülnének, át kell hogy jussanak a minőségellenőrző rendszerünkön. Semmit sem bízunk a véletlenre. Minden termék keresztülmegy egy szigorú körülmények között végrehajtott felelősségteljes tesztelésen, mielőtt még jóváhagynánk az árusításukat.