Minden termék

  1. doppelherz.hu
  2. Termékek

Minden Doppelherz termék

Doppelherz - Egészséggel kapcsolatos termékek – A termékpaletta

A Doppelherz régóta fennálló hagyományokkal rendelkező márka, amely két szív erejét jelképezi. A széles választék a kiváló minőségű vitaminoktól az ásványi anyagokon keresztül a különleges összetevőkig terjed.

Termékeink fejlesztése során gondosan megtervezzük egy adott készítmény összetevőit, és az esetleges hatóanyag kombinációkat. Gyakran a kombinált tápanyagokkal hatékonyabb terméket hozhatunk létre. Ezért a Queisser Pharma tudományos osztálya folyamatosan vizsgálja és követi a világszerte megjelenő szakirodalmat és fejleszti a modern receptúrákat. Ezen stratégiánknak köszönhetően számos új fejlesztésű termékünk vált sok piaci szegmensben rövid idő alatt piacvezetővé.

Az étrendkiegészítők újonnan kifejlesztett adagolási formái szintén nagy népszerűségnek örvendenek fogyasztóink körében. Jó példák erre a mikropelletek, melyek víz nélkül bevehetőek, így bárhol és bármikor fogyaszthatóak. A granulátumokban lévő tápanyagok közvetlenül a nyelv alá adagolandók. Ezen granulátumok gyorsan rendelkezésre állnak a szervezet számára. Ideális útközben vagy akár olyan esetekben, amikor a tabletták a betegek számára nem jelentenek bevehető gyógyszerformát.

A nyersanyagok gondos kiválasztása, valamint a legfrissebb táplálkozási kutatások ismerete előfeltétele munkánknak. Biztos lehet benne, hogy a Doppelherz márkanevet viselő termékekben megbízhat, mivel sokéves egészségügyi ismereteken alapuló tudással és szakmai odafigyeléssel készülnek.